Bruiloft…

Wat het thema ook is voor een bruiloft, succulenten ook wel vetplanten genoemd, zijn altijd een mooie toevoeging. Vetplanten zijn er in zovéél verschillende soorten en maten dat er vast wel een soort tussen zit die je kunt gebruiken. Vetplanten staan mooi bij pasteltinten, maar zijn ook een welkome aanvulling bij uitgesproken kleuren. We inspireren je graag met verschillende mogelijkheden

Vetplantjes in je haar. Een creatie met verschillende vetplantjes, of juist een creatie met een enkel vetplantje. Iedereen zal je bruidskapsel herinneren. Kies een creatie die echt bij je past. Omdat je het haarstuk de hele dag bij je hebt, zullen deze elementen ook vaak op de foto staan.

Vetplanten kunnen ook heel goed gebruikt worden als tafel aankleding. Mooi in combinatie met groen en bloemen. Als tafelstuk maar ook een enkele stek als aankleding bij de menukaart.

En wat dacht je van een autoslinger? Het voordeel is dat vetplanten stevig zijn en dus wel tegen een stootje kunnen. Ze hebben weinig water nodig en blijven daardoor de hele dag fris. En is de dag voorbij dan heb je een mooie blikvanger in huis of buiten in de tuin, zodat je er nog weken van kunt genieten!

Ook kunnen er vetplanten gebruikt worden in een bruidsboeket. Bruidsboeketten zijn er in verschillende soorten en maten. Als je de onderstaande foto’s bekijkt zie je verschillende mogelijkheden. Kies je voor een combinatie van zomerbloeiers en echeveria’s . Een boeket met orchideeën en vetplanten. Of voor het traditionele biedermeiertje, in dit geval met verschillende soorten vetplanten, rozen en gipskruid? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Let love grow, with succulents